Bra tävling med fina rekord

Nu är vårens tävling på Tyforsbanan utanför Fredriksberg över och det blev hela 76 starter genomförda. Särskilt grattis till Morgan Ingvarsson som satte nytt rekord i Field Pistol Vapengrupp B med 24 träff och Ola Wälimaa som satte rekord i den nya vapengruppen Field Revolver med 34 träff.

Vi hade en del otur med regn och blåst men vad gör det när alla är på gott humör och har kul. Det var särskilt trevligt att träffa en del nya skyttar som gjorde fina resultat.

Särskilt tack till Morgan och Jonas Jonson som var ivriga att komma igång redan på måndagen och byggde upp banan (vi kanske tar en repris inför SM…). Stort tack också till Peter Åkerberg för gott matbröd och bullar från bageriet!

Priserna från vårtävlingen (Jetonger i guld, silver och brons) medtas till SM och delas ut där till skyttarna.

Väl mött då!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.