OJANPERÄ / Tumlare

Sveriges Metallsilhuettförbund har ingått ett sammarbete med ett företag som heter OJANPERÄ.

Företaget säljer alla möjliga sorters verktyg och maskiner men framförallt TUMLARE eller som dom kallas hos OJANPERÄ = Trumlare.

Jag själv, samt Tom Jonsson har införskaffat varsin för ca 6månader sedan och testkört dessa med mycket gott betyg !, Dom är tysta, drar lite ström och fungerar perfekt till just hylsrengöring. (Vi använder 8kg modellen)
Många som laddar själva vet ju hur många omgångar man måste tumla då de ordinarie tumlarna inte rymmer några större mängder hylsor. Använder man 8kgs modellen så rymmer den MYCKET !

Företaget finns i Luleå så det är inga större fraktkostnader som annars kan uppstå om man handlar utanför Sveriges gränser.

Samtliga medlemmar hos SMF kommer att få 10% rabatt på deras ordinarie priser !!
Tittar man på det ordinarie priset är dom redan där i klar konkurrens med priser från andra kända märken !

( Rabatten är ej tidsbegränsad så det är ingen brådska för att ta del av rabatten när dagen infaller och ni behöver en tumlare. )

Hur rabattkoden ska ordnas vid beställning är inte klart i skrivande stund men det återkommer jag med så fort det är klart !

Är det PANIK för att beställa en tumlare och få just rabatten innan allt är klart kan ni höra av er till mig så ska jag försöka hjälp er !

Peter Åkerberg

Länk till OJANPERÄ

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.