Skjutprogram 2024

Programmet i Tyfors 2024 m.m.

Äntligen är skyttesäsongen här igen och nu är programmet för träningarna och tävlingarna i Tyfors klart för 2024 – se kalendern på hemsidan också.

19-21 april arbetshelg och träning
3-5 maj pistoltävling
29 juli – 4 augusti SM pistol
6-8 september pistoltävling
20-22 september pistol- och gevärstävling small bore samt field pistol

Vi sparkar alltså igång med en arbetshelg med träningsmöjligheter hela helgen 19-21 april. Vi fixar i ordning banan på fredagen och sen skjuter vi så mycket vi orkar. Samma med de andra tillfällena – vi börjar med en dag då vi bygger upp banan och sedan är det träning och tävling så mycket vi orkar!

Vi har bokat boende för alla tillfällen på gamla skolan i Tyfors som förut, så i princip alla ska få plats till en rimlig penning – ju fler desto roligare och trevligare. Hör av er och boka in er så vi vet vilka som kommer!

Även i Gideå blir det en tävling med träningsmöjligheter, inklusive gevär och då alla grenar inklusive big bore rifle 500m är det tänkt. Se kalendern på hemsidan – mer information och inbjudan kommer.

Välkomna!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.